Задел сделан / Жіночий футзальний клуб «Беличанка/Біличанка/Belichanka»
                  Гість | Вхід

14.12.09
Задел сделан
БеличанкаВ Гребенке, Полтавской области, юная смена «Беличанки-НПУ» стартовала в зональном турнире первенства Украины. В соревнованиях вообще сыграют более 20 команд. В Гребенке собрались 9. Их жребий разделил на две подгруппы. Еще две подгруппы собрались в Городенке  и Луганске.

«Беличанка-ДЮСШ» попала в подгруппу с
«Надеждой»(Гребенка),
«Смена»(Сумы)
«Ника»(Лебедин)
«Спарта К»(Киев)

 В первых двух турах наши девченки  поддержали реноме клуба и уверенно победили «Нику» 11:1. И «Спарту К» 14:3.
«Беличанка-ДЮСШ» - «Ника»(Лебедин) - 11:1
 В первом матче голы забивали : Шульга Аня(5, 6,12, 20,23 мин.), Сивакова Даша(3, 15 мин.), Сеник Юля(24 и 25 мин) и Лычко Карина(32 мин.)
«Беличанка-ДЮСШ» - «Спарта К»(Киев) - 14:3
В матче с киевлянками смогли отличиться Шульга Аня(2, 6, 8, 23, 24, 27 мин.), Сивакова Даша(5, 36 мин.), Сеник Юля(17  мин) , Лычко Карина(3, 22  мин.) , Васковец Марийка (9, 10 мин.) и Колесник Алина (31 мин.)

Такой результат дает основания полагать, что и маленькие беличанки в футзале тоже что-то умеют ( или кто-то скажет, что и им судьи помогли выиграть).  Они как и старшие девушки тоже трудятся на тренировках по взрослому, со всей серьезностью и старанием. А это не может не дать результат. Будем надеяться, что они и завтра удачно сыграют свои игры с двумя другими соперниками по подгруппе и попадут в финальную часть первенства. Пожелаем им этого!


Остальные группы.

м. Гребенка Полтавська область:
Группа 2
1. "Жайвир" г. Шпола Черкасская область
2. "Спартак" г. Чернигов
3. "Виктория" г. Конотоп Сумская область
4. "Лидер-1" г. Кобеляки Полтавская область
5. "Лидер-2" г. Кобеляки Полтавская область

м. Брянка Луганская область:
1. "Динамо-ДАИ" г. Луганск
2. "Жилтсрой" г. Харьков
3. "ДЮСШ"  Харьковская область
4. "Донтекс" г.Донецк/Красний Лиман

м. Городенка Ивано-Франковская область: (старт 17 декабря)
1. "ДЮСШ" г. Городенка
2. "КОЛИСП" г. Костополь Ровенская область
3. "Колос" Ковельский район Волынская область
4. "ДЮСШ" г. Долина Ивано-Франковская область
5. "ДЮСШ" г. Косив Ивано-Франковская область


Категорія: Новини ДЮСШ | Переглядів: 4146
Новини з архіву:
    Loading...
    Всього коментарів: 7
    avatar
    1 Alex • 11:11, 14.12.09
    Удачно удачно))) тренер по другому им и не позволит сыграть:))
    Молодцы девченочки, лучшие на Украине!!!
    avatar
    2 зозуля • 15:53, 14.12.09
    Ну,по поводу судей не надо!!! Я знаю,что этот возраст ближайшая смена всеучавствовать в х клубов,а может и рождение новых команд,которые будут учавствовать в высшей лиге! Всем нужно учиться и это надо делать с командами,которые выше уровнем.Ведь,как известно,лучшая тренировка - это игра! Жаль молодых Беличанок,которые не имеют опыта достойного сопротивления.
    И еще,большая просьба, выложите перечень всех команд-участников,которые заявлены на этот и другие турниры!
    avatar
    3 Odunakova • 21:21, 14.12.09
    Зозуля, я з вами згідна. От проблемка маленька. На скільки мені відома ФК Беличанка-93 - це сама стара команда, а отже і найдосвідченіша (ну ще Спартак брав участь у першому розіграші жіночого футзально кубку, якщо цей однойменний клуб має відношення до сьогоднішого учасника розіграшу Спартак К). Так що з досвідом нестиковка виходить маленька. Реально, з ким ігри можуть принести якусь користь для команди, так це з другою і третьою командою чемпіонату. Хоча не буду сперечатися, всі матчі важливі, і вони дають всежтаки який не який, але досвід, чи то краще сказати - практику., та відпрацювання стандартів.
    avatar
    4 belichanka • 23:42, 14.12.09
    Шановна Одинакова! Ви мабуть, ще дуже юна особа, якщо називаєте старою команду, в якій найстаршим гравцям(аж двом)є по 24 роки. А наймолодшій, що виходила на гру у вищій лізі -15. Справді, Біличанка з 1995 року грає у Чемпіонатах України, але в команді гравці міняються. Багато дівчат вийшли заміж, народили діточок, а на їх місце приходять молодші. Тому назвати нашу команду старою, мабуть не зовсім чемно. От Ви в скількі років будете вважати себе старою? А досвідчені гравці в команді справді є, адже деякі грають багато років. З другого класу школи. А з приводу того, що ви переживаєте де нашим гравцям набувати досвіду,так скажу без секрету. Ми його набуваємо в змаганнях з чоловічими командами( футзальна премєр-ліга, Кубок виклику і т.д.) та за кордоном (Угорщина, Португалія, Росія ...). І до речі ніхто за нами з мішком грошей не бігає, щоб ми кудись поїхали. Знайти кошти теж велика робота. Звичайно хотілося б, щоб було багато рівних і сильних жіночих команд в Україні.Навіть, якщо б ми не ставали першими, але запекла боротьба між сильними привертала б і більшу увагу глядачів, і спонсорів, і ЗМІ. Такої боротьби потребує спортивний маркетинг. Але не тренуватися, щоб на рівних грати з учасниками чемпіонату, щоб була з ними боротьба ми не будемо, бо це ще гірше. Отже бажаю всім суперницям нашої команди серйозніше ставитися до тренувань, до вимог тренерів і тоді матчі будуть цікаві і на них прийдуть глядачі. І нам нарешті перестануть закидати, що ми граємо з слабкими командами і тому виграємо. Нехай перемагають сильніші. Успіхів Вам!
    avatar
    5 Odunakova • 01:52, 17.12.09
    Belicanka, в порівнянні з Вами - не знаю, а от з гравцями - то ні, це точно. З впевненістю можу сказати, що більшість з них - мої однолітки.
    Я мала на увазі не вік гравців, а вік команди, який вона провела у Чемпіонаті України.
    Те що грають закордоном. Ну що тут можна ще сказати - молодці. Якщо команду запрошують на змагання у ту ж саму Росю, чи Португалію, значить команда досягає певних успіхів, і це радує.
    І доречі, теми коштів я не торкалася. І якщо вже на то пішло, то я знаю як вони важко дістаються для спорту, бо сама колись займалася легкою атлетикою. applause
    avatar
    7 belichanka • 13:00, 17.12.09
    Дякуємо за коментар. Запрошуємо на матчі і запрошуємо до лав прихильників нашої команди. У нас багато справжніх достойних і цікавих вболівальників.Мені здається Ви могли б знайти серед них і серед нас багато друзів. Всього найкращого!
    avatar
    6 Odunakova • 02:02, 17.12.09
    Доречі, аплодисменти, то то Вам і Вашому колективові, за вашу роботу.
    omForm">
    avatar

    Аптека Салвия ФАРМ Киев - медикаменты, косметика и низкие цены на них
    ПІДТРИМАЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ КЛУБУ ФК БІЛИЧАНКА:
    SUPPORT OFFICIAL WEB-SITE:

    «Беличанка» приглашает к сотрудничеству!

    Теги: Коцюбинское, чемпионы, Гребенка, ДЮСШ, Беличанка-НПУ, Клуб
    Головна » 2009 » Грудень » 14 » Задел сделан

    НПУ им. Н.П.Драгоманова Природне джерело ТМ «Причиста» Ера Медіа Громадська організація «АДВОКАТ» ПРАВОЗАХИСНА ГРУПА Громадська організація «Нові обличчя» Транспортная компания ООО Транс Групп газета Украинский футбол Всеукраїнське громадське об'єднання ПРАВДА

    НОВИНИ КОМАНДА КЛУБ МУЛЬТИМЕДІА ФАН-СЕКТОР


    © 2011 ФК «Біличанка» (Коцюбинське)
    Жіночий футзальний клуб | Women's futsal

    Design by Novikov 2009 Хостинг від uCoz
    Яндекс.Метрика

    При використанні матеріалів з сайту, посилання на www.belichanka.com є обов'язковим.

    Каталог футбольных сайтов «ТОР-100 ФУТБОЛ» Союз образовательных сайтов Рейтинг TopSport МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов